Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-10: Θρυλικό προβάδισμα πρόκρισης!

Αντώνης Πατσούρας
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-10: Θρυλικό προβάδισμα πρόκρισης!

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-8 της Βουλιαγμένης στο Χαλάνδρι και είναι το φαβορί για την πρόκριση στο Final-4.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στον 1ο προημιτελικό της Euroleague υδατοσφαίρισης γυναικών που διεξήχθη το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Οι "ερυθρόλευκες" επικράτησαν με 10-8 της Βουλιαγμένης η οποία έπαιξε σπουδαία και κρατούν πλέον στα χέρια τους την τύχη τους αφού το 2ο παιχνίδι είναι στην έδρα τους στις 28 Μαρτίου.

Η νικήτρια της σειράς θα παίξει στο Final-4 της Euroleague (24-25/4) και η ηττημένη στο Final-4 του Len Trophy (17-18/4).

Κορυφαία παίκτρια του αγώνα η Καναδή Κίρα Κρίστμας με 4 γκολ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Βουλιαγμένη χωρίς ξένη παίκτρια.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι αφού προηγήθηκε με 3-1. O Ολυμπιακός θα ισοφαρίσει με την Ασημάκη σε 3-3 στο 7.19 του 2ου αλλά η Κοντονή με γκολ της στο 2'04 θα κλείσει το ημίχρονο με την Βουλιαγμένη να είναι μπροστά με 5-4!

Ο Ολυμπιακός με 2 σερί γκολ από την Πλευρίτου Ε. και την Αβραμίδου θα προηγηθεί με 5-7 στο 4'18 αλλά η Βουλιαγμένη θ' αντιδράσει!

Στο 7.25' του 4ου η Πρωτόπαπα ισοφαρίζει σε 7-7 και στο 4.44΄η Πάτρα θα δώσει προβάδισμα με 8-7 στη Βουλιαγμένη! Εκεί μέτρησε η εμπειρία των παικτριών του Ολυμπιακού και μ' ένα σερί 3-0 κέρδισε το παιχνίδι!

Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό ο οποίος πήρε τη νίκη απλά με την εμπειρία του και λόγω της Κρίστμας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι το σημερινό στο οποίο πραγματοποιήσαμε άσχημο ξεκίνημα. Το κλίμα είναι φορτισμένο σήμερα για εμάς αφού είναι μια πένθιμη ημέρα για το σύλλογο, όμως φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα μας.

Παρ’ όλα αυτά πετύχαμε την πρώτη νίκη που θέλαμε και περιμένουμε στον Πειραιά να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο για να σφραγίσουμε την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 και στις οικογένειες τους. Πιστεύω να δώσαμε λίγο φως παραπάνω σε αυτή τη σκοτεινή και πένθιμη ημέρα για το σύλλογο μας».

Τα οχτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-3, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Τσιμάρα Ευδ., Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη, Νίνου Ειρ. 2, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Μαυρωτά Λ.

Ολυμπιακος (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπενέκου Αλκ., Ελευθεριάδου, Κρίστμας 4, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Κανετίδου, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

 

Τελευταία Νέα