Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός: Πρώτη ναυμαχία για το Final-4

Gazzetta team
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός: Πρώτη ναυμαχία για το Final-4

bet365

To Σάββατο (18:00) στο Χαλάνδρι ο πρώτος προημιτελικός της Euroleague.

To 2019 είχαν συναντηθεί στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague στο Σαμπαντέλ με τον Ολυμπιακό να είναι ο νικητής.

Φέτος μια από τις δυο ομάδες θα παίξει στο Final-4 της Euroleague και η άλλη στο Final-4 του Len Trophy.

H πρώτη "ναυμαχία" της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού θα δοθεί το Σάββατο (18:00) στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η Βουλιαγμένη.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν έως τώρα την απόσταση που είχαν την περίοδο 2018-19 και ο Ολυμπιακός που είναι πλήρης και με διπλάσιο μπάτζετ δεν έχει απειληθεί σε κανένα παιχνίδι του από τη Βουλιαγμένη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, που δεν έχει φέτος λόγω Ολυμπιακών Αγώνων την Τζόνσον και την Χαραλαμπίδη, και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών δεν είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί απέναντι στον Ολυμπιακό και μόνο με ... θαύμα θα είναι στο Final-4 της Euroleague.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου στον Πειραιά.

Η διεθνής αθλήτρια του Ολυμπιακού Νικόλ Ελευθεριάδου είπε για το παιχνίδι: «Έχουμε δουλέψει πολύ για τον αυριανό αγώνα. Όπως και στα δυο προηγούμενα ματς με τη Βουλιαγμένη που ουσιαστικά προετοιμαζόμασταν για τον συγκεκριμένο αγώνα, προσπαθούμε να παίζουμε συγκεντρωμένα και με βάση το σύστημα. Ανυπομονούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και να πάρουμε τη νίκη.

Όπως και εμείς ξέρουμε τη Βουλιαγμένη έτσι και εκεί ξέρει εμάς πολύ καλά, επομένως θα πρέπει να παίξουμε έτσι όπως γνωρίζουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδας μας είναι πολύ δυνατή για άλλη μια φορά».

Το Σάββατο θα διεξαχθούν και οι άλλοι τρεις προημιτελικοί:

Ντουναϊσβάρος-Ουραλότσκα

Σαμπαντέλ-Κατάνια

Κίρισι-Ουτρέχτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα