Εθνική Ανδρών: Στο Κούνεο για το τελικό τεστ πριν τη Βουδαπέστη

Gazzetta team
Εθνική Ανδρών: Στο Κούνεο για το τελικό τεστ πριν τη Βουδαπέστη

bet365

Τελευταίο τεστ, πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου), για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, αποτελεί το τουρνουά προετοιμασίας που διεξάγεται στο Κούνεο της Ιταλίας (3-5 Ιανουαρίου), με τη συμμετοχή 4 Εθνικών ομάδων (Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Ελλάδα).

Στην αποστολή, που αναχωρεί για Μιλάνο την επομένη της Πρωτοχρονιάς (2/1, 08.35), μετέχουν οι εξής 15 διεθνείς πολίστες: Μανώλης Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Κάκαρης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Μανώλης Πρέκας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Κωνσταντόπαιδος.

Το πρόγραμμα των αγώνων (τοπικές ώρες):

3 Ιανουαρίου

19.00 ΗΠΑ – Ουγγαρία, 20.30 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

4 Ιανουαρίου

19.00 Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ, 20.309 ΗΠΑ - Ιταλία

5 Ιανουαρίου

10.30 ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ, 12.00 Ιταλία – Ουγγαρία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα