ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βλάχος: «Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε στην κορυφή»

Βλάχος: «Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε στην κορυφή»

Βλάχος: «Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε στην κορυφή»

Ο Θόδωρος Βλάχος μίλησε για την πορεία της ομάδας του αλλά και για τον κόσμο.

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του αλλά και ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Πειραιά έμεινε ο Θόδωρος Βλάχος. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μετά από τη νίκη επί της Γιουγκ: «Οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια, με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων. Αυτό φάνηκε και σήμερα, αφού η Γιουγκ είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται και έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να το καταφέρει.

Εμείς ήμασταν σήμερα προσεκτικοί και τόσο καλοί όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε μπροστά στο φανταστικό κοινό μας γιατί σήμερα ήταν γεμάτη η πισίνα και αυτό πάντα μας δίνει ώθηση. Θέλαμε τη νίκη και να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή και κυρίως να μην έχουμε απώλεια μέσα στην έδρα μας. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το Champions League, μέχρι τους τελικούς όπου δεν περνάει από το μυαλό μας ότι δεν θα είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και στο β’ γύρο των ομίλων».