ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βλάχος: «Είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα»

Βλάχος: «Είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα»

Βλάχος: «Είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Θόδωρου Βλάχου και του Αλέξανδρου Γούνα για το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα. 

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη που διατηρεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Θόδωρος Βλάχος. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά από το 11-11 και την πολύ κακή διαιτησία στη Βαρκελώνη είπε: «Ήταν ένα δυνατο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο κορυφαίες ομάδες, όπως γίνεται πάντα στην έδρα της Μπαρτσελονέτα. Πρέπει να είσαι ικανοποιημένος, αν δεν χάσεις μέσα σε αυτή την έδρα και είμαι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του αγώνα η Μπαρτσελονέτα είχε προβάδισμα με δυο και τρία γκολ, αλλά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις, επιστρέψαμε στο παιχνίδι και τελικά δεν χάσαμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποια σημεία της απόδοσης μας, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας, που πήραμε στο τέλος».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Γούνας ανέφερε στο olympiacossfp.gr: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας, είναι θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και στην συνέχεια του ομίλου μπορεί να φανεί πολύ σημαντικός. Είχαμε μια καλή απόδοση και στο τέλος γυρίσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην έδρα μας κόντρα στην Γιούγκ».