Ολυμπιακός - Ματαρό 14-9: Προκρίθηκε και πρώτος

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Ματαρό 14-9: Προκρίθηκε και πρώτος

bet365

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Ως δεύτερη προκρίθηκε η Ντουναϊσβάρος.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο της Β' φάσης της Euro League που "φιλοξενήθηκε" στον Πειραιά ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως πρώτος στα προημιτελικά.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 14-9 και την Ματαρό το πρωί της Κυριακής και μαζί με την Ντουναϊσβάρος συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

O τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης είπε: «Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να πάμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα, στο πρωταθλητριών. Φέτος είναι μια ειδική χρονιά αφού όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά. Βλέπετε ότι μπορεί να μείνουν έξω ομάδες που έχουν κατακτήσει τρόπαια τα προηγούμενα χρόνια.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση, θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας αλλά έχουμε πάρα πολύ καιρό μέχρι τότε. Υπάρχει και η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων που πιστεύω ότι δεν είναι καλό για τις ομάδες, αλλά ισχύει για όλες. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο χιαστί παιχνίδι».

Η βαθμολογία: 1. Ολυμπιακός 9, 2. Ντουναϊσβάρος 6, 3. Ματαρό 3, 4. Μεντιτεράνι 0.

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 3-2 , 2-2 , 6-3

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης):Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κρίστμας 3, Αβραμίδου 4, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Δούλη, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ματαρό (Μαρίνα Ζάμπλιτα): Κολομίσας Γκουανόλα, Βισέντε Ζουνίγκα 1, Γιορέντε Γκόμεζ 1, Γκουάλ Ροβιρόσα, Γκάμες 1, Γκονζάλεζ Λόπεζ, Αλβάρεζ 3, Νόγκε Φριγκόλα, Πασκουάλ, Μπερνάμπε Βιλάμπα, Εσπάρ Αν. 3, Μπερτράν Βιντάλ, Ντερέντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα