Κληρώνει στις 30/8 στη Βαρκελώνη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Αντώνης Πατσούρας
Κληρώνει στις 30/8 στη Βαρκελώνη για το Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Στη Βαρκελώνη η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών.

Η διοργάνωση θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου και ο Ολυμπιακός που ήταν πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 και φιναλίστ το 2019 θα εισέλθει στην κληρωτίδα για να μάθει τους 7 αντιπάλους του στον όμιλο.

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα συμμετάσχουν ο Απόλλωνας αλλά και η Βουλιαγμένη αλλά έως το 2018 στη νέα έκδοση της διοργάνωσης καμία άλλη ελληνική ομάδα πλην του Ολυμπιακού, που παίζει με wild card, δεν έχει συμμετάσχει στη φάση των ομίλων.

Στους ομίλους έχουν προκριθεί απευθείας οι: Ολυμπιακός (Ελλάδα), Φερεντσβάρος, Ζόλνοκ (Ουγγαρία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Γιουγκ, Μλάντοστ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Σπαντάου, Ανόβερο (Γερμανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία).

Θα σχηματιστούν 2 όμιλοι των 8 ομάδων. Στο Final-8 θα προκριθούν τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο αλλά στον όμιλο της Ρέκο που θα είναι η "οικοδέσποινα" του Final-8 του 2020 θα προκριθούν τρεις αφού ένα εισιτήριο θα δοθεί στους Ιταλούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα