Φιλική νίκη επί της Ιταλίας η Εθνική

Gazzetta team
Φιλική νίκη επί της Ιταλίας η Εθνική

bet365

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η Εθνική, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί σε φιλικό αγώνα της Ιταλίας στις Συρακούσες με 11-10.

Πολύ καλή εικόνα έδειξε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο επίσημο φιλικό κόντρα στην Ιταλία, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στις Συρακούσες.

Παρά τη σκληρή προπόνηση και το βεβαρυμένο πρόγραμμα της προετοιμασίας και παρά την απουσία δύο βασικών στελεχών (Φουντούλη, Βλαχόπουλου) η Εθνική μας νίκησε με 11-10 τη σέττε μπέλο και έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει του μεγάλου στόχου που είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας (Γκουαντσού) το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου.

Οι Ιταλοί προηγούνταν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, στη συνέχεια η Ελλάδα βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς, βρήκε λύσεις και πέρασε μπροστά στο σκορ και με 11-9, για να μειώσουν στο τέλος οι αντίπαλοι στο τελικό 11-10.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 10-11

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-4, 3-3.

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Νικόσια, Ντι Φούλβιο 3, Λουόγκο, Φιλιόλι 2, Ντο Σόμμα, Βελότο, Νταμόντε, Ετσενίκε 3, Φιγκαρίν, Μποντεγκας, Αϊκάρντι 1, Ντόλτσε 1, Ντε Μικέλις, Σπιόνε.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Πρέκας, Γαλανίδης, Καλογερόπουλος, Κάκαρης.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί την Πέμπτη (20/6) για το Πότσδαμ της Γερμανίας, μέσω Βερολίνου, για να μετάσχει στο τουρνουά προετοιμασίας που γίνεται εκεί (21-13/6) μαζί με Γερμανία, Μαυροβούνιο και Ιταλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα