Το...πρωϊνό "σερβιρίστηκε" και ακολουθεί το... γεύμα στο Σαμπαντέλ

Gazzetta team
Το...πρωϊνό "σερβιρίστηκε" και ακολουθεί το... γεύμα στο Σαμπαντέλ

bet365

Παυλίδης:«Τελικός για εμάς το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη». Καμμένου: «Είναι ωραίο που επιστρέφουμε μετά από τόσα χρόνια, τόσο στο final-4».

Μια ημέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι (19.4, 12:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη στο Σαμπαντέλ για την ημιτελική φάση της Ευρωλίγκα και οι προπονητές και αρχηγοί των δυο ομάδων μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τα σχέδια και τα όνειρα τους.

Στη συνέντευξη Τύπου που σηματοδότησε και την έναρξη του Final-4 της Ευρωλίγκα μίλησαν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη και της Βουλιαγμένης Ελένη Ξενάκη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:

Χάρης Παυλίδης (Προπονητής Ολυμπιακού): «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε μετά από ένα χρόνο σε final-4. Η ομάδα μου είναι έτοιμη να παλέψει, αν και το έργο μας δεν είναι εύκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε καλά, τη Βουλιαγμένη. Παίζουμε εναντίον τους αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά ένας ημιτελικός Euroleague είναι τελείως διαφορετικός από τα άλλα παιχνίδια. Ο αγώνας αυτός είναι από μόνος του ένας τελικός, καθώς μόνο ο νικητής μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο, οπότε προετοιμαζόμαστε σαν να είναι τελικός».

Αλεξία Καμμένου (Προπονήτρια Βουλιαγμένης):«Είναι ωραίο που επιστρέφουμε μετά από τόσα χρόνια, τόσο στο final-4 όσο και εδώ στο Σαμπαντέλ. Θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός για το γυναικείο πόλο, τέσσερις εξαιρετικές ομάδες προκρίθηκαν στην τελική φάση και απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Έχουμε ξανά μία δυνατή ομάδα, πολλές καλές παίκτριες και θέλουμε να νικήσουμε, αν και ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Αρχηγός Ολυμπιακού): «Χάσαμε το περσινό final-4 και χαιρόμαστε που είμαστε ξανά εδώ. Η αποστολή μας δεν θα μπορούσε να είναι δυσκολότερη, γιατί αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε δυνατοί και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να νικήσουμε σε αυτό το ματς, αλλά και στο επόμενο».

Έλενα Ξενάκη (Αρχηγός Βουλιαγμένης): «Η ομάδα μας μετά από κάποια χρόνια είναι και πάλι δυνατή και μπορούμε επιτέλους να είμαστε εδώ. Το να παίξουμε με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά το ίδιο θα ήταν και εναντίον κάποιας από τις άλλες δύο ομάδες. Είμαστε έτοιμες να παλέψουμε για τον τίτλο».

 

Τελευταία Νέα