Επίθεση με μαχαίρι και ρόπαλα στο Παπαστράτειο! (pic)

Gazzetta team
Επίθεση με μαχαίρι και ρόπαλα στο Παπαστράτειο! (pic)

bet365

Περίπου τρίαντα άτομα με κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στο Ολυμπιακός-Γλυφάδα για την Α1 Γυναικών στο πόλο! Πληροφορίες για τραυματισμό, οριστική διακοπή στο ματς!

Ένταση και επεισόδια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του αγώνα πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γλυφάδα! Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 30 άτομα εισέβαλαν στο Παπαστράτειο με κράνη και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός και οι ανυποψίαστοι θεατές, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, να πανικοβληθούν! Οι χούλιγκανς έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους και υπάρχουν μαρτυρίες για δύο τραυματίες, οι οποίοι περίμεναν για πολλή ώρα ασθενοφόρο. Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στην αναμέτρηση, με εξαίρεση δύο άτομα, τους οποίους οι δράστες απομόνωσαν άμεσα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος. Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά, καθώς οι παίκτριες δεν μπορούσαν να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι χούλιγκανς πήραν τη φωτογραφική μηχανή φωτορεπόρτερ που βρισκόταν εκεί και του πέταξαν το λάπτοπ στην πισίνα, προκειμένου να μην στείλει φωτογραφίες από τα επεισόδια! Έγιναν ζημιές και σε αυτοκίνητα έξω από το Παπαστράτειο, εκ των οποίων τα δύο άνηκαν σε πατέρες πακτριών.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Δεληγιάννης, βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα