Οι συμβουλές του Αφρουδάκη στους Παίδες του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Οι συμβουλές του Αφρουδάκη στους Παίδες του ΠΑΟΚ

bet365

Συνάντηση με τον σπουδαίο πολίστα είχαν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ.

Την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν μ' έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες πολίστες είχαν οι Παίδες του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε την 1η θέση στο 6ο τουρνουά Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης «Κωνσταντίνος Μωλιώτης», που διεξήχθη το διήμερο 3-4/11 στη Λαμία, και τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύτιμες συμβουλές και να φωτογραφηθούν με τον Χρήστο Αφρουδάκη.

Ο αθλητής του ΝΟΒ, που έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων στην καριέρα του, 2 φορές το χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν να προσπαθούν και να ονειρεύονται το καλύτερο. Ο Χρήστος Αφρουδάκης ήταν καλεσμένος των διοργανωτών (ΝΕΛ) και δεν σταμάτησε να δίνει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με τους νεαρούς πολίστες.

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατά σειρά τον ΟΥΚ Βόλου με 16-1, την ΝΕ Λαμίας με 23-7, τον ΑΝΟΜ με 21-8 και τον ΟΥΒ Βόλου με 9-6 και έφτασαν στην κορυφή!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βόλφης, Ζεγλίνας, Βακαλέρης, Τσιούμας, Σύρμπας, Πάτσικας, Σάλεχ, Τόττης, Σκουτέλης, Αλειφτήρας, Μάινας, Λασκαρίδης, Σπυρίδης.

 

Τελευταία Νέα