Παραμένει στη Μπουντεσλίγκα 1 και τη νέα χρονιά ο Σγουρόπουλος

Gazzetta team
Παραμένει στη Μπουντεσλίγκα 1 και τη νέα χρονιά ο Σγουρόπουλος

bet365

Κάτοικος Γερμανίας και αθλητής της Γκρενζάου και την επόμενη χρονιά ο Σγουρόπουλος.

Στη Γερμαμία και στην Γκρενζάου θα παίξει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης στις ηλικίες Under 18 (το 2017 και το 2018) και Under 21 (το 2019) οριστικοποίησε την προφορική συμφωνία του για μονοετή ανανέωση της συνεργασίας του με την Γκρενζάου, ομάδα της Μπουντεσλίγκα 1.

O Σγουρόπουλος ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», το οποίο υποστηρίζει νεαρούς αθλητές στον δύσκολο και επίπονο δρόμο της πρόκρισης στoυς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2021.

Την περίοδο 2019-20 που έπαιξε στην Γερμανία, η Γκρενζάου, είχε στόχο την παραμονή και την κατάφερε τελευταία στιγμή αν και περιορίστηκε στην 11η θέση. Το πρωτάθλημα διακόπηκε μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

“Θα χαρακτήριζα δύσκολη τη χρονιά. Το λέω διότι ήταν η πρώτη μου σεζόν στη Γερμανία και βρήκα απέναντί μου κορυφαίους παίκτες. Πάντως η Μπουντεσλίγκα με βοήθησε να βελτιωθώ σε πολλά σημεία. Συνάντησα τοπ αγωνιστικό επίπεδο, αντιμετώπισα πολύ αξιόλογους αθλητές από διάφορες χώρες ενώ είχα και πολύ καλούς συμπαίκτες. Την επόμενη σεζόν περιμένω να μπω πιο έτοιμος και να κάνω καλύτερο πρωτάθλημα”, δήλωσε ο Σγουρόπουλος, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της προολυμπιακής ομάδας προπονείται από την περασμένη Πέμπτη στο Στάδιο Είρήνης και Φιλίας.

 

Τελευταία Νέα