Ο Πιτίνο χειροκρότησε την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (pics)

Gazzetta team
Ο Πιτίνο χειροκρότησε την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού (pics)

bet365

Δίπλα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ο Ρικ Πιτίνο και όλη η οικογένεια του συλλόγου.

Τον αγώνα της σπουδαίας ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ παρακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ρικ Πιτίνο και μέλη άλλων ομάδων του συλλόγου.

Ο Αμερικανός προπονητής χειροκρότησε μαζί με τους συνεργάτες του την μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα της με το Ηράκλειο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδωσε δύναμη στα μέλη της να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και να κερδίζουν καθημερινά μάχες.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός κόντραρε στα ίσα την έμπειρη ομάδα του Ηρακλείου που είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και λύγισε στις λεπτομέρειες με 61-64 και οι «πράσινοι» έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.

Στην εξέδρα βρέθηκαν αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ Αναστασία Σλούκα και Άννα Ευαγγελάτου , ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Τάκης Μαλακατές , αντιπροσωπεία από το τμήμα πινγκ πονγκ του ΠΑΟ καθώς και η ομάδα ξιφασκίας του ΠΑΟ που αγωνιζόταν εκείνη την ώρα στο διπλανό γήπεδο.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-18, 26-28, 42-45, 61-64⠀⠀⠀⠀⠀

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Μαρτσάκης, Ιβανόβ, Βακλινόβ, Κοντογιάννης, Χρονοπούλου , Μάμαλος, Κατωπόδης, Σπαθής και Τουμαράς.

 

Τελευταία Νέα