Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. ύπτιο η Σαχά, στο Χιούστον

Gazzetta team
Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. ύπτιο η Σαχά, στο Χιούστον

bet365

Η Ιωάννα Σαχά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης του ΑΝΟ Γλυφάδας, που ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ, μετέχει στους Πανεπιστημιακούς Αγώνες που διεξάγονται αυτές τις μέρες στο Χιούστον και πέτυχε χρόνο 2.12.64 στα 200 ύπτιο, που καταρρίπτει το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ (2.12.84), σε 50άρα πισίνα, το οποίο κατείχε από τον Ιανουάριο του 2020.

Το ρεκόρ αναμένεται να αναγνωριστεί και επίσημα από την ΚΟΕ, μόλις λάβει τα επίσημα αποτελέσματα, καθώς οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν επίσημη διοργάνωση για επίτευξη ορίων συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο προπονητής της Σαχά, ο Μίλτος Κανελλόπουλος μας δήλωσε σχετικά: «Είναι μια πολύ καλή επίδοση για την εποχή. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης (το όριο για εκεί είναι 2.12.02). Απώτερος στόχος, φυσικά, είναι η επίτευξη του ολυμπιακού ορίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα