Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Πρεμιέρα με Αυθίνο στις καταδύσεις

Gazzetta team
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Πρεμιέρα με Αυθίνο στις καταδύσεις

bet365

Ο Θεόφιλος Αυθίνος θα είναι ο πρώτος αθλητής των καταδύσεων που θα μπει στη μάχη των προκριματικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Βουδαπέστη.

Ο Θεόφιλος Αυθίνος μπαίνει πρώτος από τους Ελληνες αθλητές στις καταδύσεις, στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη.

Ο 19χρονος πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί στον προκριματικό των καταδύσεων από 1 μ. τραμπολίνο, που ξεκινάει στις 13:00 (ώρα Ελλάδας). Μετέχουν 33 αθλητές και ο Αυθίνος θα πέφτει 16ος στη σειρά. Στον τελικό, που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ (20:30 ώρα Ελλάδας), προκρίνονται οι 12 πρώτοι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος μας δήλωσε για την ελληνική παρουσία στις καταδύσεις: «Στόχος μας είναι οι συμμετοχές σε τελικούς, οι καλές εμφανίσεις και όσο το δυνατόν υψηλότερα πλασαρίσματα. Η ομάδα είναι καλά ψυχολογικά καλά. Να εκμεταλλευτούμε το αγωνιστικό πρόγραμμα και κάθε αγώνα ξεχωριστά ώστε να βρεθούμε και πάλι σε καλό επίπεδο».

Οι υπόλοιποι δύο καταδύτες της ελληνικής αποστολής είναι οι Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βουδαπέστη 2021: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η Πλατανιώτη! (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα