ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα απέναντι στη Μάλαγα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα απέναντι στη Μάλαγα

bet365

Ώρα Ευρώπης! Για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ ως τυπικά φιλοξενούμενος αντιμετωπίζει την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Rincon Fertilidad Malaga.
Ο ΠΑΟΚ , ο οποίος έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «8» του EHF Cup, μετά τις προκρίσεις με δύο νίκες κόντρα σε Kavallieri RS2 και ZRK Bjelovar, βρίσκει στον δρόμο του την ισπανική Μάλαγα. Στο γυναικείο ελληνικό χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο, αυτή είναι η δεύτερη φορά όπου ελληνική ομάδα φτάνει στα προημιτελικά, ενώ θα είναι η πρώτη αν ο Δικέφαλος προκριθεί στα ημιτελικά.

Απέναντι του, η Κυπελλούχος και Υπερπρωταθλήτρια Ισπανίας, Rincon Fertilidad Malaga, η οποία προκρινόμενη από τις Νόισταντ από την Αυστρία και την Νις από την Σερβία, βρίσκει στον δρόμο της τον ΠΑΟΚ.

Η σκληρή προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, όλες οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Mateco είναι υγιείς, κάτι που ικανοποιεί το τεχνικό τιμ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το Game 1 της προημιτελικής φάσης, ο προπονητής, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αρχηγός, Marija Nikolic, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Έφτασε η ώρα της έναρξης των παιχνιδιών κόντρα στην Μάλαγα, μία μεγάλη μέρα για εμάς αυτή της Παρασκευής αφού συμμετέχουμε για πρώτη φορά στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από όλους μας να παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν στεκόμαστε στο γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει κάποιο επίσημο παιχνίδι, γιατί δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλούς ρυθμούς, σαφέστατα όμως είναι ένα μείον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι γιατί επί της ουσίας θα γνωριστούμε με τον αντίπαλο, διότι ούτε εκείνοι μας ξέρουν. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα στα ίσια, έχει κερδίσει μάλιστα το σούπερ καπ, άρα αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό σε ένα πρωτάθλημα ανώτερο από το δικό μας, για αυτό τον λόγο είναι το φαβορί. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας μέχρι τέλους, υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε ένα όνειρο μας. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό ειδικά στο πρώτο παιχνίδι».

Marija Nikolic:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι έφτασε η ώρα να παίξουμε αυτά τα δύο μεγάλα και ιστορικά παιχνίδια κόντρα στην Μάλαγα. Πρόκειται για μία πραγματικά καλή ομάδα, με παίκτριες οι οποίες έχουν εμπειρία, και η οποία παίζει σε υψηλούς ρυθμούς τρέχοντας το γήπεδο. Είναι το φαβορί αλλά εμείς θα παίξουμε στα όρια μας, θα δώσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα