Δανήλος: «Ιστορική νίκη για την Ελλάδα»

Gazzetta team
Δανήλος: «Ιστορική νίκη για την Ελλάδα»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μενέλαος Δανήλος δήλωσε ευχαριστημένος για τη νίκη επί της Ιταλίας την οποία και χαρακτήρισε ιστορική.

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη της Ελλάδος επί τις Ιταλίας στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ Γυναικών ,τον οποίο "φιλοξενεί" το Αμύνταιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος.

«Είναι μία ιστορική νίκη για εμάς, η πρώτη μετά από χρόνια σε όμιλο Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για τον ωραία αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι κάναμε μεγάλη ανάλυση του αγώνα των Μεσογειακών Αγώνων, όπου είχαμε χάσει. Δουλέψαμε πολύ την άμυνα μας, είχαμε χάσει με 31-26 και τώρα δεχθήκαμε 19 γκολ, είναι μια μεγάλη πρόοδος. Κλείσαμε τα ατού των αντιπάλων, είχαμε και πολύ καλή διαχείριση στις ειδικές καταστάσεις και αυτό βοήθησε, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια, σίγουρα το έργο μας από εδώ και πέρα είναι ακόμα δυσκολότερο. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το τουρνουά», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Η διεθνής αθλήτρια Κατερίνα Βαφειάδου από την πλευρά της τόνισε: «Πολύ σημαντική για την Ελλάδα, κάναμε πολύ καλή αρχή. Το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε, μας βγήκε η δουλειά στην προπόνηση. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου και τώρα πάμε για το επόμενο».

 

Τελευταία Νέα