Για την υπέρβαση με την Νέξε

Για την υπέρβαση με την Νέξε

Gazzetta team
Για την υπέρβαση με την Νέξε

bet365

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει να καλύψει το -3 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στους "16" του EHF Cup κόντρα στη Νέξε στην Κροατία.

Υπέρβαση κόντρα σε μια πολύ σπουδαία ομάδα του ευρωπαϊκού χάντμπολ θα κληθεί να κάνει το βράδυ του Σαββάτου (24/11, 20:00) στην Κροατία ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά στον 2ο αγώνα της φάσης των "32" του EHF Cup αντιμετωπίζει την Νέξε η οποία είχε κερδίσει με 25-22 στο Ρέντη και κρατάει την πρόκριση στους "16" στα χέρια της.

Την αποστολή του Ολυμπιακού είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (23/11) στην Κροατία αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης Μάρκος Τερλέσκι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και πιο καλοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αντιπάλου μας αλλά θέλουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νορβηγοί Μπράσεθ και Σούντετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα