Μάνι Πακιάο στο gazzetta.gr: «Στην Ελλάδα ακολουθώντας τον Θεό» (gTV)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μάνι Πακιάο στο gazzetta.gr: «Στην Ελλάδα ακολουθώντας τον Θεό» (gTV)

bet365

Λίγους μήνες μετά τη «μάχη του αιώνα», ο Μάνι Πακιάο παραχώρησε συνέντευξη σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ GAZZETTA.GR, μιλώντας για τη σχέση του με τον Θεό και το πώς θέλει να τον θυμάται ο κόσμος αφότου αποσυρθεί!

Είναι ο πρώτος κι ο τελευταίος πυγμάχος με 10 παγκόσμιους τίτλους σε 8 διαφορετικές κατηγορίες.

Είναι ο 2ος πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes.

Είναι αυτός που αναδείχθηκε πυγμάχος της δεκαετίας το 2000.

Είναι αυτός που έχει παίξει 65 αγώνες και έχει κερδίσει τους 57, μετρώντας 38 νοκ άουτ.

Είναι αυτός που το Μάιο που μας πέρασε καθήλωσε εκατομμύρια κόσμο στην οθόνη του, για τη «μάχη του αιώνα» με τον Φλόιντ Μέιγουεδερ. Πολλοί θεωρούν την ήττα του άδικη. Αυτός δεν δικαιολογήθηκε.

Πλέον, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία στην γεμάτη επιτυχίες καριέρα του. Πρώτα όμως γνωρίζει την Ελλάδα.

Ο Μάνι Πακιάο απολαμβάνει την παρουσία του στην χώρα μας, κάνοντας θρησκευτικό τουρισμό και μιλάει στο Gazzetta.gr για τη σχέση του με τον Θεό! Τι είναι το σημαντικότερο που έχει κερδίσει στην πλούσια καριέρα του; Πως θέλει να τον θυμάται ο κόσμος;

Οι απαντήσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κάμερα του gTV, μέσα από μια παγκόσμια αποκλειστικότητα που εξασφάλισε το Gazzetta.gr για εσάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα