Βγάζει το σκουφάκι ο Σχίζας

Gazzetta team
Βγάζει το σκουφάκι ο Σχίζας

bet365

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε την ημέρα της Πέμπτης (3/7) για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πόλο, καθώς ο Τάσος Σχίζας αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών.

Ο Έλληνας αμυντικός, τεράστιο στήριγμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, έριξε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του και ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωση ευχαρίστησε τον παίκτη για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα, στα 12 χρόνια παραμονής του στο λιμάνι.

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Τάσο Σχίζα για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο σπουδαίος πολίστας που παρέμεινε στον Ολυμπιακό από το 2002 έως ως το 2014 αποφάσισε να κρεμάσει το σκουφάκι του αλλά θα είναι πάντα «δίπλα» στον Θρύλο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος αρχηγός των ερυθρολεύκων που αποχωρεί με 10 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τον Ολυμπιακό, μίλησε για τα όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας στο «αντίο» του: «Πέρασα δώδεκα χρόνια με πολλές χαρές και ελάχιστες άσχημες στιγμές. Είμαι πολύ τυχερός που έμεινα τόσα χρονιά στην ομάδα της οποίας είμαι και οπαδός. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που συνεργάστηκα μαζί τους τόσα χρόνια. Τους προπονητές που από όλους πήρα πράγματα στην διάρκεια της καριέρας μου, τις διοικήσεις που με εμπιστεύτηκαν και ιδιαίτερα την διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη που κατάφερε έναν άθλο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ευχαριστώ και τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν στα εύκολα και στα δύσκολα κοντά μας. Τώρα που τελείωσα, νιώθω ότι κέρδισα πιο πολλά από τον Ολυμπιακό από αυτά που έδωσα. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να καταφέρει να κάνει μία διάκριση στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου και θα είμαι πάντα δίπλα», ήταν τα λόγια του.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα