ΚΚΕ: «Να σταματήσουν οι πιέσεις στα αθλητικά σωματεία μπροστά στις εκλογές»

Gazzetta team
ΚΚΕ: «Να σταματήσουν οι πιέσεις στα αθλητικά σωματεία μπροστά στις εκλογές»

bet365

«Να σταματήσουν εδώ και τώρα τις πιέσεις και τις παρεμβάσεις» ενόψει των εκλογών στις Ομοσπονδίες καλεί την Κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Αθλητισμού, μέσω ανακοίνωσής του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΚΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΚΕ αναφέρει:
«Αυτό το διάστημα γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες καταγγελιών από ανθρώπους των αθλητικών σωματείων για πιέσεις και εκβιασμούς, που δέχονται από κυβερνητικούς παράγοντες, προκειμένου να υποστηρίξουν τους εκλεκτούς της κυβέρνησης στις αρχαιρεσίες που διεξάγονται στις Αθλητικές Ομοσπονδίες. Αυτό καταγράφηκε ήδη στις Ομοσπονδίες που έχουν ολοκληρώσει τις εκλογές και απ’ o, τι φαίνεται θα κορυφωθεί, όσο τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά για την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού.
Ιδιαίτερα η ηλεκτρονική ψηφοφορία ευνοεί τέτοιου είδους παρεμβάσεις, αφού από την αρχή έχει καταγγελθεί ότι ως διαδικασία δεν είναι αδιάβλητη. Καλούμε την κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να σταματήσουν εδώ και τώρα τις πιέσεις και τις παρεμβάσεις στους εκλέκτορες των σωματείων, ώστε να εκφράσουν ανεμπόδιστα τη θέληση των σωματείων τους, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα