ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας με «χατ τρικ» του… Πέλκα συνέτριψε με 4-0 τον Λημνιό! (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας με «χατ τρικ» του… Πέλκα συνέτριψε με 4-0 τον Λημνιό! (pics & vid)

bet365

Αφού επικράτησε με 3-1 στο Λίβερπουλ (Πέλκας) – Παρί (Λημνιός), ο Έλληνας μεσοεπιθετικός συνέτριψε τον συμπαίκτη του στο φιλικό ματς «ΠΑΟΚ Vs ΠΑΟΚ» που ακολούθησε.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Το οικογενειακό τουρνουά «PAOK eSports QuaranTeam Tournament» στη γνωστή κονσόλα FIFA 2020 βρήκε τον Δημήτρη Πέλκα εναντίον του Δημήτρη Λημνιού στον πρώτο ημιτελικό.

Κάπως έτσι περνούν την ώρα τους οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που παραμένουν στα σπίτια τους, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός ήταν σε πολύ καλή μέρα και επικράτησε με 3-1 του Βολιώτη συμπαίκτη του, έχοντας επιλέξει τη Λίβερπουλ, ενώ ο δεύτερος πόνταρε στην Παρί, αλλά δεν του βγήκε αυτή η επιλογή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν και ένα φιλικό «ΠΑΟΚ Vs ΠΑΟΚ» στο οποίο και εκεί ο Πέλκας ήταν ασταμάτητος!

Με «χατ τρικ» του… Πέλκα (14’, 64’, 68’) και ένα γκολ του Άκπομ συνέτριψε με 4-0 τον Λημνιό, ο οποίος δεν ήταν σε καλή βραδιά.

Τώρα είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος ημιτελικός, Παπαδόπουλος Vs Άκπομ, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στις 21.00 τον Πέλκα στον μεγάλο τελικό!

Ο νικητής του οικογενειακού τουρνουά θα κοντραριστεί στον μεγάλο τελικό με τον παίκτη eSports Σταύρο StavAttack Σταυρακίδη κι όποιος επικρατήσει θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο Ultimate QuaranTeam.

 

Τελευταία Νέα