Επιμένει για αναβολή ο Νικολάου, δεν το δέχεται η πλευρά Καπράλου

Δήμος Μπουλούκος
Επιμένει για αναβολή ο Νικολάου, δεν το δέχεται η πλευρά Καπράλου

bet365

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς όπως φαίνεται, δεν αναβάλλονται οι εκλογές, παρά την απουσία του Ισίδωρου Κούβελου. Επιμένει για την αναβολή ο Νικολάου!

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Ισίδωρος Κούβελος διακομίστηκε στο Ωνάσειο με αυξημένη πίεση με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Λάμπης Νικολάου, να στείλει επιστολή στα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ και να τους ενημερώνει ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν καθώς ο κ. Κούβελος που ήταν υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, με αντίπαλο το νυν Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, δεν ήταν σε θέση να παραστεί.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά όλα τα μέλη από τη γραμματεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να παραστούν κανονικά στην έναρξη της διαδικασίας, στις 17.00!

Αγνωστο είναι εάν θα προεδρεύσει ο Λάμπης Νικολάου ο οποίος λόγω αρχαιότητας και λόγω της θέσης του ως επίτιμο μέλος της ΔΟΕ, είχε το πρόσταγμα. Επίσης κανείς δεν ξέρει εάν θα παραστούν όλα τα μέλη της Ολομέλειας, ειδικά αυτά που ήταν στο πλευρό του Ισίδωρου Κούβελου...

Aπό εκεί και πέρα, μεγάλη σημασία έχει τι θα ειπωθεί μέσα στη συνεδρίαση και αν αποφασίσουν να γίνουν οι εκλογές παρά την απουσία του Προεδρεύοντος Λάμπη Νικολάου.

Επιμένει για αναβολή ο Νικολάου!

Ο Προεδρεύων στη διαδικασία, Λάμπης Νικολάου, προσερχόμενος στην ΕΟΕ επανέλαβε ότι δεν μπορούν να γίνουν οι εκλογές λόγω ασθένειας του ενός υποψηφίου. Ωστόσο η πλευρά του Σπύρου Καπράλου επιμένει να κάνει τις εκλογές, αν ψηφίσει υπέρ αυτής της ενέργειας η πλειοψηφία των μελών της Ολομέλειας.

 

Τελευταία Νέα