Παραμένουν τα προβλήματα στην Τρίπολη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι και Κώστα Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης με την Καβάλα, ενώ και η κατάσταση του Φυτανίδη συνεχίζει να απασχολεί τον Βαγγέλη Βλάχο.
Ο Φορτούνης δοκίμασε να προπονηθεί την Τετάρτη, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ακολούθησε θεραπεία. Ο νεαρός μέσος θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα της Πέμπτης κι αν τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, κάτι που ισχύει και για τον Μπαρτολίνι.Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Φυτανίδη παρουσίασε βελτίωση, αλλά ο αμυντικός του Αστέρα εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο προλαβαίνει τον αγώνα με την Καβάλα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
