Μνηστήρες για Ρινάουντο!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με το ένα πόδι εκτός Χιμνάσια λα Πλάτα βρίσκεται ο Φαμπιάν Ρινάουντο, ο οποίος είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole». Tον θέλουν και δύο ομάδες της Αργεντινής.
Πρόκειται για τις Βελέζ και Ρασίνγκ που έχουν δείξει μαζί με το «τριφύλλι» ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας Ole.Οι Λεάντρο Σομόζα και Κλαούντιο Γιάκομπ θα φύγουν από τις Βαλέζ και Ρασίνγκ αντίστοιχα και ο Ρινάουντο φέρεται ως καταλληλότερος για την θέση τους. Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ρώτησαν τη Χιμνάσια για τον 23χρονο μέσο, σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Χιμνάσια Λα Πλάτα, ο Βάλτερ Γκισάντε έχει πουλήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη σε επιχειρηματικό όμιλο, με την ομάδα του να κατέχει το άλλο μισό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
