Και ο «Μέλο» για Τουρκία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google O Kαρμέλο Άντονι εξιλεώθηκε το περσινό καλοκαίρι στο Πεκίνο για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αλλά έχει ακόμα «χρωστούμενα» από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας το 2006 και την τρίτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών. Γι' αυτό και φρόντισε να δεσμευτεί από νωρίς για την παρουσία του στα παρκέ της Τουρκίας.
«Μόλις ενημέρωσα πως είμαι "μέσα"» είπε στο fanhouse.com ο αστέρας των Νάγκετς και συνέχισε: «Μετά το χρυσό στο Πεκίνο, θέλω το χρυσό και στην Τουρκία, αλλά και στο Λονδίνο το 2012».
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ντερόν Γουίλιαμς των Τζαζ είχε επίσης δηλώσει τη συμμετοχή του στην ομάδα των ΗΠΑ για το Μουντομπάσκετ του 2010.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
