Φοβερό παιχνίδι και κούπα σε Κόλα και Τζιουμάκα (vids)

Φώτης Καρακούσης
Μπιτς βόλεϊ Αθήνα

bet365

Στον καλύτερο φετινό τελικό οι Κόλα και Τζιουμάκας νίκησαν τους Ντάλα και Χατζηνικολάου με 2-0 και κατέκτησαν την κούπα στο Athens Golden Cup.

Σε μια αναμέτρηση πραγματική διαφήμιση για το μπιτς βόλεϊ και σε κατάμεστες εξέδρες στην Πλατεία Συντάγματος, οι Κόλα και Τζιουμάκας έκαναν το δύο στα τρία στα φετινά Masters κάνοντας δικό τους και το Athens Golden Cup, μετά το Thessaloniki Grand Slam. Οι Κόλα Τζιουμάκας επικράτησαν σε έναν φοβερό αγώνα των Ντάλα και Χατζηνικολάου με 2-0 (19-21, 20-22) και κατέκτησαν και αυτή την κούπα.

Στο πρώτο σετ, οι Κόλα Τζιουμάκας πήραν ένα μικρό προβάδισμα δύο πόντων το οποίο και κράτησαν ως το 6-8, με τους Ντάλα και Χατζηνικολάου να ισοφαριζουν με φοβερό πόντο, ίσως τον καλύτερο του τουρνουά. Από εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι και το 13-12, σημείο στο οποίο ο Ντάλας με τον Χατζηνικολάου πήραν πρώτη φορά το προβάδισμα. Και πάλι οι Κόλα και Τζιουμάκας ανέβασαν ρυθμό και προηγήθηκαν με 14-16. Και πάλι είχαμε νέα ισοπαλία, αλλά στο 18-19 με μπλοκ του Τζιουμάκα έγινε το 18-20, ο Ντάλας μείωσε σε 19-20 για να δώσει το πρώτο σετ στην ομάδα του ο Κόλα με επίθεση.

Και στο δεύτερο σετ είχαμε σπουδαίο παιχνίδι με τους Ντάλα και Χατζηνικολάου να φτάνουν μια ανάσα από το 1-1, καθώς προηγήθηκαν με 18-14 και 20-17, αλλά οι Κόλα και Τζιουμάκας με μια επική ανατροπή που στηρίχθηκε στις εξαιρετικές άμυνες, αλλά και τα μπλοκ, έφτασαν στο 20-22 κατακτώντας όπως αναφέραμε το δεύτερο φετινό Grand Slam, μετά από αυτό της Θεσσαλονίκης.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα