Ιστορία έγραψε το Thessaloniki Grand Slam

Newsroom
Μπιτς βόλεϊ

bet365

Γεμάτες κερκίδες ακόμα και με βροχή, μεγάλες μάχες ακόμα και στα Juniors, αυτό ήταν το φετινό Thessaloniki Grand Slam που φέτος ήταν καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.

Το φετινό Thessaloniki Grand Slam ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την ΕΟΠΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με τις κερκίδες κατάμεστες, ακόμα και με βροχή, τους εξαιρετικούς τελικούς, τις απονομές στις νικήτριες και στους νικητές και τις κάμερες της ΕΡΤ-3 να μεταδίδουν πανέμορφες και ειδυλλιακές εικόνες από τη Θεσσαλονίκη κορυφώθηκε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ του πανελληνίου σιρκουί Thessaloniki Grand Slam (15-18 Ιουνίου).

Παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές το Thessaloniki Grand Slam ήταν πιο ανώτερο από ποτέ, περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά τους τελικούς των Juniors στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου τουρνουά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023 η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα προς:

Το συνδιοργανωτή Δήμο Θεσσαλονίκης και την Διεύθυνση Αθλητισμού και Εθελοντισμού. Ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Ζεϊμπέκη και τη Δημοτική Αρχή που κάθε χρόνο αναβαθμίζουν την διοργάνωση με την προσθήκη νέων δράσεων εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τονίζοντας το κοινωνικό προφίλ μίας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Το Γραφείο Αθλητισμού και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, όλους τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του Δήμου και σε όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΠΕ.Σ.Θ.), τον συνδιοργανωτή σύλλογο Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος, καθώς και όλους τους συνεργάτες τους.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2023, το Lipton Ice Tea, την εταιρεία τηλεφωνικών υπηρεσιών Befon και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Μπότσα, τους επίσημους υποστηρικτές, το brand Borotalco, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA και τον χορηγό του Thessaloniki Grand Slam, την εταιρεία δημητριακών Bona Vita.

Η Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους Έλληνες Διασώστες, τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους του Τύπου, τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους), τους εργαζόμενους στην διοργάνωση, τους υπεύθυνους ασφαλείας της Swedish Security, το Avant Garde που φιλοξένησε την αρχική φάση του Thessaloniki Juniors Open, καθώς και την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που μετέδωσε τους τελικούς, την Avena.gr για το live streaming των αγώνων καθώς και στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες».

 

Τελευταία Νέα