Από το Σύνταγμα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Newsroom
Από το Σύνταγμα στην Πλατεία Αριστοτέλους

bet365

Οι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley συνεχίζονται και όσον αφορά τα Grand Slam, από το Σύνταγμα πάμε στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου από 16 έως 19 Ιουνίου θα χτυπάει η καρδιά του «βασιλιά του καλοκαιριού».

Εικοσιοκτώ χρόνια ζωής συμπληρώνουν εφέτος τα τουρνουά beach volleyπου διοργανώνονται υπό την σκεπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και δεν θα μπορούσε να λείπει από το σιρκουί του 2022 το THESSALONIKI GRAND SLAM.

Το δεύτερο τουρνουά MASTERS του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα γίνει το διάστημα 16-19 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα στηθούν για πρώτη φορά δύο εγκαταστάσεις για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Είναι η 9η χρονιά που το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει τη μεγάλη φιέστα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ αλλά και τις παράλληλες αγωνιστικές και εορταστικές δράσεις για τους αθλητές, τις αθλήτριες και το φίλαθλο κοινό. Δίπλα στον Λευκό Πύργο έγιναν τα τουρνουά του 1999, του 2000, του 2001, του 2002, του 2003 ενώ το 2012, το 2018 και το 2019 οι αγώνες έγιναν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα στηθούν θα είναι με όλες τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές, η αγωνιστική άμμος θα τοποθετηθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ θα κατασκευαστούν εξέδρες με χώρους για τους θεατές, τους επισήμους και για τους δημοσιογράφους. Οι αγώνες των τελικών σε άνδρες και γυναίκες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον σύλλογο ΑΕΝ Αγ. Τριάδος, όπου αναμένεται να συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της άμμου με θέα τον Θερμαϊκό για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS 2022 είναι η Lipton Ice Tea, το δίκτυο διανομέων της Jeep® και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών BEFON.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η GALA.

 

Τελευταία Νέα