Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley επιστρέφει στην Ίο (vid)

Newsroom
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley επιστρέφει στην Ίο (vid)

bet365

Το Beach Volley έχει μπει δυνατά το φετινό καλοκαίρι και η Ίος δεν θα μπορούσε να απουσιάσει. Στο πανέμορφο νησί θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ios Features 2022.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία το φετινό καλοκαίρι το Beach Volley που είναι ο βασιλιάς της συγκεκριμένης εποχής, έχει μπει εξαιρετικά δυνατά. Η αρχή έγινε στη Ρόδο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, συνεχίστηκε σε Σύρο και Σύνταγμα για το Πανελλήνιο και από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου τα μάτια θα είναι στραμμένα στην Ίο.

Στο πανέμορφο αυτό νησί θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ios Features 2022 και φυσικά όλοι μετράνε αντίστροφα για το μεγάλο αυτό ραντεβού. Ένα ραντεβού που εκτός από τους καλύτερους Έλληνες και Ελληνίδες θα έχει και ξένους με διακρίσεις στο άθλημα, έτοιμους να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα