Η Ρεμπέκα Βάρντι μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την «διαμάχη» της με την Κολίν Ρούνεϊ (vid)

Gazzetta team
Η Ρεμπέκα Βάρντι μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την «διαμάχη» της με την Κολίν Ρούνεϊ (vid)
Η γυναίκες των δυο ποδοσφαιριστών είχαν στα social media, με αφορμή διαρροές προσωπικών πληροφοριών σε βρετανική εφημερίδα.

Η Ρεμπέκα Βάρντι σε συνέντευξή της μίλησε για την κόντρα της με την Κολίν Ρούνεϊ.

Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι έπεσε έξω με την Κολίν Ρούνεϊ και είπε πως αυτή η ιστορία την έστειλε στο νοσοκομείο δυο φορές.

Η 37χρονη χαρακτήρισε την ιστορία, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, ως την χειρότερη στιγμή της ζωής της, εκτός από την περίπτωση κατά την οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά ως παιδί.

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο, πιθανότατα ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω εκτός από την κακοποίηση όταν ήμουν μικρή», είπε χαρακτηριστικά.

Την περίοδο εκείνη η σύζυγος του Βάρντι ήταν επτά μηνών έγκυος, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω επειδή είναι στη μέση μιας δικαστικής διαμάχης.

Όπως είπε ήταν στο Ντουμπάι, όταν την ειδοποίησαν για όσα έγραφε η Κολίν Ρούνεϊ και όταν τα είδε δεν πίστευε στα μάτια της.

Η Ρεμπέκα καλωσόρισε την κόρη της στις 27 Δεκεμβρίου.

Τι είχε συμβεί μεταξύ τους τον περασμένο Οκτώβριο

Η Κολίν Ρούνεϊ, που έχει παντρευτεί τον Γουέιν Ρούνεϊ, κατηγόρησε την Ρεμπέκα Βάρντι ότι εκείνη ήταν που έδινε πληροφορίες για την προσωπική ζωή της στην βρετανική Sun.

Όπως είχε υποστηρίξει, μια σειρά αναρτήσεων στους λογαριασμούς της στα social media, που δεν είναι δημόσιοι, εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ.

Η Ρεμπέκα Βάρντι αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στις διαρροές και υποστήριξε ότι μπορεί κάποιος άλλος να είχε πρόσβαση στον κωδικό της για τον λογαριασμό της στο Instagram.