Όταν ο Ολυμπιακός... λύγισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics & vid)

Όταν ο Ολυμπιακός... λύγισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Όταν ο Ολυμπιακός... λύγισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός χάρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, νικώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στο «Καραϊσκάκης» για τους «16» του Champions League.

Εχοντας αφήσει εκτός συνέχειας την Μπενφίκα, ο Ολυμπιακός του Μίτσελ προκρίνεται στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η κλήρωση φέρνει στο δρόμο του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μόγιες. Μπορεί η τότε ομάδα του Σκωτσέζου να μην... τρόμαζε αλλά όταν παίζεις με έναν γίγαντα του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, τότε τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Εξάλλου, στην Ευρώπη η τότε Γιουνάιτεντ ήταν αήττητη, ώσπου να... παίξει στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός, εκείνο το βράδυ, όχι μόνο δεν φοβήθηκε στο «σπίτι» του αλλά νίκησε τους «κόκκινους διαβόλους» με 2-0 στις 25/2 του 2014.

O Aλεχάντρο Ντομίνγκες ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 38' από την ασίστ του Μανιάτη, ενώ ο Τζόελ Κάμπελ με ένα φανταστικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 54'.

Στο «Ολντ Τράφορντ» επικράτησε ο νόμος του πιο δυνατού. Η Γιουνάιτεντ και μόνο με τη... φανέλα της πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά και έτσι έμεινε στο Λιμάνι η πίκρα ότι έμεινε στη μέση ένας απίστευτος άθλος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα