Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Καταλανική επιδρομή στο Λονδίνο (vids)

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Καταλανική επιδρομή στο Λονδίνο (vids)

bet365

Παίζοντας ποδόσφαιρο άλλων διαστάσεων, η Μπαρτσελόνα σαν σήμερα το 2011 επικράτησε για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον μεγάλο τελικό του Champions League και έφυγε από το Λονδίνο με το ευρωπαϊκό τρόπαιο χάρη στο τελικό 3-1.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τις νύχτες που ο μεγάλος τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχει τόσο ξεκάθαρο φαβορί και μια τέτοια ομάδα που την απολαμβάνεις και που σε κάνει να τη σεβαστείς και ν' αναγνωρίσεις το μεγαλείο της.

Η Μπαρτσελόνα, σαν σήμερα το 2011 «πάτησε» ολοκληρωτικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», σε επανάληψη του μεταξύ τους τελικού του 2009 στη Ρώμη.

Ο Πέδρο με ψύχραιμο και όμορφο χαμηλό πλασέ στο 27' άνοιξε το σκορ, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να εκμεταλλεύεται μια από τις λιγοστές ορθολογικές επιθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ισοφαρίσει με πλασέ στο 34'.

Μπορεί το ισόπαλο σκορ να παρέμεινε για αρκετά λεπτά, όμως, οι Μέσι και Νταβίντ Βίγια «καθάρισαν» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με αριστερό σουτ εκτός περιοχής στο 54' έβαλε ξανά μπροστά τους Καταλανούς και πανηγύρισε τόσο έξαλλα που δεν τον είχε ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ενώ, ο Ισπανός νυν περιφερειακός επιθετικός της Τσέλσι στο 69' με εκπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 3-1 στον τελικό.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ήταν εκείνος που σήκωσε ψηλά στον λονδρέζικο ουρανό το τρόπαιο έπειτα από πρωτοβουλία του Πουγιόλ που ήθελε να δώσει στον παλαίμαχο Γάλλο μπακ την κούπα, έπειτα από τη μεγάλη του νίκη στην σοβαρή περιπέτεια υγείας...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα