Τζέραρντ: Ο τελικός Κυπέλλου που έβαλε τη σφραγίδα του (vid)

Τζέραρντ: Ο τελικός Κυπέλλου που έβαλε τη σφραγίδα του (vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2006 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Στίβεν Τζέραρντ με την σημαντική συμβολή και του Τζιμπρίλ Σισέ, υπέγραψε την κατάκτηση του τροπαίου για τη Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Η βολίδα που έγινε... από ανάγκη, καθώς δεν μπορούσε να τρέξει άλλο!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο εκ των πιο εμβληματικών αρχηγών που έχουν φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ, πριν από 14 χρόνια ήταν εκείνος που έκανε την απόλυτη διαφορά στον τελικό του FA Cup με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ.

Με τα «σφυριά» ν' αποδεικνύονται... σκληρά καρύδια, οι «κόκκινοι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-2 κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών...

Ο Stevie G έκανε την τρομερή μπαλιά - ασίστ για τον Σισέ στο πρώτο γκολ, πέτυχε εκείνος το δεύτερο με ωραίο βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή για το 2-2 και ισοφάρισε στο 3-3 της κανονικής διάρκειας στην εκπνοή.

Έχοντας μεγάλη απόσταση από τη μεγάλη περιοχή, αλλά όντας πολύ κουρασμένος για να συνεχίσει την προσπάθεια, όπως έχει δηλώσει, απλά έκανε το δυνατό σουτ και αυτό κατέληξε στα δίχτυα σε ένα από τα καλύτερα γκολ των τελικών του Κυπέλλου!

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε στα πέναλτι όπου επικράτησε 3-1...

 

FA CUP Τελευταία Νέα