Μάντσεστερ Σίτι: Όταν ντροπιαζόταν από τη Μίντλεσμπρο με το 8-1 (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Όταν ντροπιαζόταν από τη Μίντλεσμπρο με το 8-1 (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Όταν ντροπιαζόταν από τη Μίντλεσμπρο με το 8-1 (vid)

bet365

Πέρασαν 12 χρόνια από εκείνη την απίστευτη ήττα. Λίγους μήνες πριν οι Άραβες και ο Σεΐχης Μανσούρ αναλάβουν τις τύχες του κλαμπ του Μάντσεστερ. Η Σίτι, σαν σήμερα, το 2008, δέχθηκε χαστούκι άνευ προηγουμένου από τη Μίντλεσμπρο με το τελικό 8-1!

Πως τα φέρνει η ζωή. Τι ιστορίες γράφονται στο ποδόσφαιρο. Πως αλλάζουν οι καιροί. Και πραγματικά πόση δύναμη μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα, ειδικά στο κομμάτι του αθλητισμού...

Η Μάντσεστερ Σίτι σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια έβλεπε τη Μίντλεσμπρο να μη σταματάει να σκοράρει και να φτάνει σε 8 γκολ, με πρωταγωνιστές τους Στιούαρτ Ντάουνινγκ (2), Ρόσεμπακ (με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ), Αλιαντιέρ και Άνταμ Τζόνσον.

«Ήμασταν στο ματς μέχρι το 3-0 και μετά τελείωσε. Είχαμε στην πλάτη και την αποβολή του Νταν και το γκολ τους από πέναλτι που από την αρχή μας έβαλε δύσκολα. Είναι πολύ άσχημο. Δεν είχαμε καθόλου ψυχολογία. Δεν ήμασταν καν στο γήπεδο. Είναι ντροπιαστικό» είχε πει ο Σβεν Γκόραν Έρικσον που τότε βρισκόταν στον πάγκο της Σίτι σ' εκείνο το τρομερό απόγευμα.

Λίγο καιρό μετά, η ιστορία των «πολιτών» θα άλλαζε για πάντα, με την αγορά των μετοχών από τον Σεΐχη Μανσούρ...

Θυμηθείτε εκείνο το 8-1 της «Μπόρο» που έχει μείνει στα χρονικά:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα