Τζέραρντ: Έξι χρόνια από τον μεγάλο πόνο... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: Έξι χρόνια από τον μεγάλο πόνο... (vid)

bet365

Ήταν 27 Απρίλη του 2014, όταν ο Στίβεν Τζέραρντ υπέστη αυτό που θα τον συνοδεύει σε κάθε αναφορά για την καριέρα του... Εκείνο το γλίστρημα στο ντέρμπι με την Τσέλσι, λίγες μέρες πριν την ταφόπλακα που έπεσε στο Selhurst Park, τον έκανε να πονέσει όσο ελάχιστα πράγματα σε ολόκληρη τη ζωή του, όχι απλά στην καριέρα του...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «μπλε» είχαν επισκεφθεί το «Άνφιλντ» τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, όταν η Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς έφτασε πραγματικά μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Στίβεν Τζέραρντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάνει τον έλεγχο της μπάλας στην άμυνα της ομάδας του γλιστρώντας, ο Μπα το εκμεταλλεύεται, φεύγει μόνος στην επίθεση και σκοράρει.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Γουίλιαν έκανε και το 2-0 για τους Λονδρέζους, ωστόσο, η χαρακιά είχε ήδη γίνει στην καρδιά του Στίβεν Τζέραρντ και των εκατομμυρίων οπαδών των «κόκκινων» σε όλο τον κόσμο.

Λίγες μέρες αργότερα, το 3-0 στην έδρα της Πάλας και το κυνήγι όσο το δυνατόν περισσότερων τερμάτων για να ευνοηθεί η ομάδα σε ισοβαθμία με τη Σίτι, έγινε 3-3 και κάπου εκεί το θέμα τελείωσε...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα