Αντρέ, κοίτα τι έβαλες! (vids)

Αντρέ, κοίτα τι έβαλες! (vids)

Αντρέ, κοίτα τι έβαλες! (vids)

bet365

Η «επέτειος» ενός γκολ σπάνιας ομορφιάς. Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πετύχαινε ένα γκολ-ορόσημο στην κούρσα προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Ήταν 16 Μαρτίου, ακριβώς πριν έναν χρόνο, στο γήπεδο του Αγρινίου όταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέτυχε ένα γκολ πραγματικό αριστούργημα.

Το γκολ του αρχηγού αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, με… ποσοστά Τσαουσέσκου (72%), ως το καλύτερο του 2019, κέρδισε το χειροκρότημα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και έμεινε στην ιστορία με την ατάκα: «τι, έβαλε ο Βιεϊρίνια»!

«Γκολ! Ένα από τα καλύτερα, που έχω βάλει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν ήταν μόνο το πόσο ωραίο φάνηκε, ήταν η στιγμή, το παιχνίδι», είχε παραδεχθεί πολλούς μήνες μετά σε μια εξιστόρηση για την εκπληκτική πορεία προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ.

Έκτοτε ο Πορτογάλος «κάπτεν» μέσα σ’ ένα χρόνο τα έζησε όλα! Ένα μήνα μετά, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στον αγώνα με την ΑΕΛ. Ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο πόνος, η περιπέτεια, η αδικία ανέδειξαν περισσότερο το ρόλο του. Η καθολική αναγνώριση είχε κι έχει το δικό της κομμάτι στο παζλ ενός «μύθου». Δεν το έβαλε κάτω, επέστρεψε και συνεχίζει να κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ατυχίες δεν τον λυγίζουν, το έχει αποδείξει, με τον κόσμο να τον λατρεύει, να υποκλίνεται μπροστά του αναγνωρίζοντας όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε φουριόζος σε λιγότερο από έξι μήνες, έγινε και πάλι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, συμπλήρωσε 200 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ξένου της σεζόν 2018-19 στα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ένα πρήξιμο στο εγχειρισμένο γόνατο του το οποίο τον άφησε εκτός στο τελευταίο παιχνίδι πριν την αναβολή λόγω της της εξάπλωσης του COVID-19, κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο, δεν έχει υποχωρήσει, γι’ αυτό και συνεχίζει κανονικά τις ατομικές προπονήσεις, παρά το αναγκαστικό ρεπό, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, που έχει δοθεί σ’ ολόκληρη την ομάδα.

Με τη χρονιά να οδεύει στο τέλος της, με όποιον τρόπο κι αν γραφτεί αυτό το τέλος, ο Πορτογάλος «κάπτεν» του ΠΑΟΚ περιμένει, μετά τη λήξη της καραντίνας, κάποια στιγμή να καθίσει κάτω και να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ακόμα και στα 34 του, ο Βιεϊρίνια θέλει να βάλει πλώρη για νέες επιτυχίες, η παρουσία του στην ομάδα, στα αποδυτήρια, στον περίγυρό της έχει αποδειχθεί ότι άκρως απαραίτητη και καθοριστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα