Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Καμπιονάτο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Καμπιονάτο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αλλαγή προπονητή στην Τορίνο, με τον Μορένο Λόνγκο να αντικαθιστά τον Βάλτερ Ματζάρι στην τεχνική ηγεσία. Ο τελευταίος είχε χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης εδώ και καιρό, όμως η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η βαριά εκτός έδρας ήττα από την Λέτσε με 4-0. Ηταν η τρίτη κολλητή ήττα, έχοντας μάλιστα δεχθεί σε αυτό το διάστημα 15 γκολ. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Μίλαν για το Κύπελλο (4-2 στην παράταση) και η εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα με 7-0.

Στο ντεμπούτο του 43χρονου Λόνγκο, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στην ομάδα Νέων του συλλόγου, η Τορίνο υποδέχεται την Σαμπντόρια. Η φιλοξενούμενη μετράει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2), στο πιο πρόσφατο χρονικά δέχθηκε τέσσερα γκολ ως γηπεδούχος από τη Νάπολι (4-2) ενώ παραδοσιακά υστερεί στα εκτός έδρας ματς. Φέτος ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες ενώ διαθέτει μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις στην κατηγορία (9 γκολ σε 10 αγώνες).

Η αλλαγή προπονητή λειτουργεί συνήθως θετικά ενώ από τη στιγμή που η Σαμπντόρια δεν δείχνει στην καλύτερή της κατάσταση αυτή τη στιγμή ενώ υστερεί σημαντικά ως φιλοξενούμενη, ο άσος σε απόδοση 2.35 στη winmasters αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βερόνα – Γιουβέντους, επίσης από το Καμπιονάτo, ένα ματς που είναι διαθέσιμο σε όλες τις στοιχηματικές. Η Βερόνα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή, όπως πιστοποιεί το γεγονός πως τρέχει αήττητο επτά αγώνων (με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό) έχοντας αντιμετωπίσει στα δύο πιο πρόσφατα Μίλαν (1-1 εκτός) και Λάτσιο (0-0 εντός). Από τη στιγμή που η Γιουβέντους έχει κάποια θέματα φέτος στο αμυντικό κομμάτι ενώ δεδομένα μπορεί να σκοράρει αφού διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, ανεβάζουμε το ρίσκο και την απόδοση και επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα διπλό και G/G.

 

Τελευταία Νέα