Προγνωστικά στοιχήματος | Πρόγραμμα με φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πρόγραμμα με φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ολοκληρώνεται σήμερα η εικοστή αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, με τρία ματς, όλα διαθέσιμα στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Πλην του στοιχήματος βέβαια, ενδιαφέρον από μεγάλη μερίδα παικτών υπάρχει και για τα online casino. Εμείς θα κινηθούμε με τα προγνωστικά στοιχήματος, με την πρώτη επιλογή μας να προέρχεται από τις αναμετρήσεις για τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανιώνιο νωρίς το απόγευμα. Δεν διανύει και την καλύτερή της κατάσταση αυτή την εποχή η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι επτά σερί ήττες που μετράει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως έχει δεχθεί γκολ στα 20 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει μία βελτίωση στο παιχνίδι του το τελευταίο διάστημα ενώ συγκριτικά με το πιο πρόσφατο χρονικά και την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα έχει επιστροφές σημαντικών του παικτών, με κυριότερη του βασικού φορ Μπαράλες. Η καλύτερη εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Τρίπολης και οι επιστροφές παικτών της δίνουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών και ο άσος σε απόδοση 1.59 στη Novibet αποτελεί την επιλογή μας.

Δεκατρείς βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και δύο ματς λιγότερα, βρίσκεται η Λίβερπουλ. Σήμερα εφόσον νικήσει στην έδρα της Γουλβς έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τη διαφορά και να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου επί εποχής Πρέμιερ Λιγκ και πρώτου μετά το 1990.

Πλέον το αήττητο σερί της Λίβερπουλ έφτασε τα 39 ματς πρωταθλήματος, με 34 νίκες και 5 ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό ενώ βάσει της εικόνας της στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορείς να την κοντράρεις. Στο τελευταίο χρονικά επικράτησε 2-0 ως γηπεδούχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ηταν η έκτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και είναι κάτι που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φόρμα της. Λόγω και της επιθετικής προσέγγισης που έχει στα παιχνίδια της και σε μία επιλογή για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, το διπλό στο πρώτο ημίχρονο μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα