Προγνωστικά στοιχήματος | Υποσχέσεις για γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Υποσχέσεις για γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αρνητικό πρόσημο για τις ελληνικές ομάδες στις χθεσινές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ στάθηκε καλά μόνο στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ και πλέον μετά την ήττα με 3-1 σκορ, το έργο πρόκρισης γίνεται πολύ δύσκολο. Ηττα και για τον ΠΑΟΚ στη Σλοβακία από τη Σλόβαν (0-1), ωστόσο ο δικέφαλος του Βορρά διατηρεί τον επαναληπτικό στην έδρα του και ως αυτού έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί πως θα ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Πριν τους επαναληπτικούς υπάρχει η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα, με κάποιες ομάδες να συνεχίζουν στο μεταξύ τις επαφές τους για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού. Ο Ολυμπιακός, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Βόσνιο μπακ Νεμάνια Νίκολιτς. Σε διεθνές επίπεδο τώρα, από το φάκελο μεταγραφές, ξεχωρίζει η ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι στο μεταξύ μία από τις κατηγορίες που υπάρχει αγωνιστική δράση σήμερα, με τη Λεβάντε να υποδέχεται στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, από τα δύο που διεξάγονται σήμερα στην κατηγορία, τη Βιγιαρεάλ. Η φιλοξενούμενη τόσο στα φιλικά προετοιμασίας όσο και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (4-4 με Γρανάδα) πως είναι ομάδα με επιθετική συμπεριφορά και με χαρακτηριστικό το G/G. Από τον αγώνα με τη Λεβάντε, κρατάμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.53 στην Interwetten.

Σε ανάλογη απόδοση βρίσκουμε και το διπλό του Αγιαξ Β στην αναμέτρηση με τη Ντόρντρεχτ για τη Β Ολλανδίας. Ο Αγιαξ παίζει πάντοτε επιθετικά, διαθέτει ποιότητα στη μεσαία γραμμή και μπροστά και λόγω των πολλών κενών που εμφανίζει στην άμυνα η γηπεδούχος, το διπλό έρχεται σε πρώτο πλάνο. Για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, το διπλό μπορεί να συνδυαστεί από το πρώτο ημίχρονο, λόγω της φιλοσοφίας του Αίαντα. Η Ντόρντρεχτ ηττήθηκε 2-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της από τη Μπρέντα ενώ τη δεύτερη αγωνιστική με 5-1 στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα