Mayweather - McGregor: Ποια είναι τα δεδομένα της πολυαναμενόμενης ρεβάνς

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Mayweather - McGregor: Ποια είναι τα δεδομένα της πολυαναμενόμενης ρεβάνς

bet365

Θα γίνει το Mayweather-McGregor No2; Η απάντηση είναι: «Όχι». Τουλάχιστον, βάσει των νυν δεδομένων δύσκολα θα δούμε το rematch! Αγώνα δεξιοτήτων θέλει ο Floyd, δεν ενδιαφέρεται ο Ιρλανδός.

To 2017 McGregor και Mayweather έδωσαν έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες όλων των εποχών - τουλάχιστον όσον αφορά στα ποσά που δόθηκαν. Οι φήμες για rematch πέντε χρόνια μετά δίνουν και παίρνουν.

Aπό την πλευρά του, ο Ιρλανδός, δεν πιστεύει ότι θα γίνει το rematch με τον Floyd Mayweather. Συγκεκριμένα, δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει για μια πιθανή ρεβάνς, αν και ο Dana White (ο "πατέρας" του UFC) δεν δείχνει «ζεστός» γι' αυτό το ενδεχόμενο.

Ωστόσο, την Τετάρτη, ο Mayweather έδωσε μια συνέντευξη και επιβεβαίωσε ότι θα έκανε rematch με τον McGregor το 2023.

«McGregor και YouTubers δεν χτυπούν πραγματικά σκληρά»

«Θέλω να πάω έξω αυτό το Σαββατοκύριακο και να διασκεδάσω. Έπειτα έχω άλλον έναν αγώνα δεξιοτήτων στο Ντουμπάι τον Νοέμβριο και ο Conor McGregor το 2023», είπε ο Mayweather στην Daily Mail.

Όσο για το αν θα έπαιζε με τον McGregor σε κανονικό αγώνα ή σε αγώνα δεξιοτήτων, απάντησε: «Δεν ξέρουμε αν πρόκειται να είναι αγώνας δεξιοτήτων ή ένας πραγματικός αγώνας. Εχουν γίνει συζητήσεις και για τα δύο. Θα προτιμούσα να είναι σε αγώνα δεξιοτήτων. Δεν με πειράζει να συγκρουστώ με τύπους όπως, ο Conor McGregor που δεν χτυπούν πραγματικά σκληρά, όπως είναι και οι YouTubers, αλλά με τίποτα δεν θα βάλω τον εαυτό μου σε θέση να τον βλάψω».

Ο McGregor ξέρει ότι πιθανή ρεβάνς με τον Mayweather θα του φέρει πολλά λεφτά, αλλά ο Ιρλανδός δεν ενδιαφέρεται να συμβεί.

«#notinterested», έγραψε ο McGregor με μια φωτογραφία του να αγωνίζεται με τον Mayweather.

Προς το παρόν, η ρεβάνς μεταξύ του Conor McGregor και του Floyd Mayweather δεν φαίνεται να είναι κοντά στο να συμβεί.

 

Τελευταία Νέα