ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ: Έτοιμοι για μια ιστορική ρεβάνς

Newsroom
ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ: Έτοιμοι για μια ιστορική ρεβάνς

bet365

Oι Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι έτοιμοι να βρεθούν αντιμέτωποι ξανά στο ρινγκ, σε μια μονομαχία αξίας 130 εκατομμυρίων λιρών, στη ρεβάνς από την προηγούμενη συνάντησή τους το 2017.

O Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ φέρεται να είναι «πολύ κοντά» σε συμφωνία για μια νέα τους μονομαχία στο ρινγκ, σε μια συγκλονιστική ρεβάνς μετά την προ πέντε ετών συνάντησή τους.

Το 2017 ο Μεϊγουέδερ είχε επεκτείνει το ρεκόρ του στην επαγγελματική πυγμαχία στο 50-0, νικώντας τον ΜακΓκρέγκορ στο 10ο γύρο.

Σύμφωνα με τη Sun οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για έναν ακόμα αγώνα, Μάλιστα πηγή αναφέρει πως οι δυο πυγμάχοι έχουν συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, όμως ακόμα υπάρχει δεν έχουν καταλήξει στον αριθμό των γύρων, με τον πρώην πρωταθλητή του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να θέλει αγώνα των 10 γύρων. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της μονομαχίας τους, η συμφωνία είναι στα 130 εκατομμύρια λίρες.

Ο αγώνας έχει οριστεί να είναι στις 155 λίβρες, κάτι που σημαίνει πως ο ΜακΓκρέγκορ θα χρειαστεί να χάσει σημαντικό σωματικό βάρος. Ο Ιρλανδός πιστεύεται ότι πήρε κιλά στο στάδιο αποθεραπείας του, καθώς έσπασε το πόδι του στην ήττα του από τον Ντάστιν Πόιριερ στο UFC 264, τον Ιούλιο του 2021.

Πηγή από το περιβάλλον του 45χρονου Μεϊγουέδερ δήλωσε στη Sun: «Ο Κόνορ θα αναλάβει τον αγώνα μόνο με την προϋπόθεση ότι ο Φλόιντ είναι πρόθυμος να θέσει σε κίνδυνο το επαγγελματικό του ρεκόρ, επομένως δεν πρέκειται για αγώνα επίδειξης, αλλά για επίσημο αγώνα.

Θα είναι στα 155 λίβρες. Αυτό ξέρουμε μέχρι στιγμής. Θα είναι η τελευταία φορά που ο Φλόιντ θα ανέβει στο ρινγκ, οπότε δεν πρέπει να χάσετε. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές. Θα είναι μια τελευταία εμφάνιση».

 

Τελευταία Νέα