Άλλαξε χέρια η Bentley!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Άλλαξε χέρια η Bentley!

bet365

Είμαι τόσο θυμωμένη που ούτε η μπουμπού με τη μπουμπού σε ρόλο γελωτοποιού δε θα μπορούσαν να με κάνουν να ηρεμήσω.

Φιλενάδα μου, να ξέρεις πως δε σε αποφεύγω. Εδώ ήμουν και χθες, αλλά με αποκαθήλωσαν πιο άκομψα κι από σημαία του Πακιστάν στα αρχηγεία της Χρυσής Αυγής. Μισό λεπτό, να φτιάξω το φαγητό μου και θα επιστρέψω! Εντάξει… Το έφτιαξα, το έφαγα, έχω λιγότερα νεύρα από πριν, αλλά μη νομίζετε ότι θα τη γλιτώσετε έτσι. Που λες, αγαπημένη μου MrsM., η Λόλα χθες δεν την κοπάνησε. Έγραψε κανονικά, όμως την κατέβασαν! Δεν ξέρω για ποιον λόγο, δεν μπορώ να αντιληφθώ τι μπορεί να πήγε στραβά, ειδικά από τη στιγμή που η είδηση που γράψαμε είχε δημοσιευτεί στο «Ciao»!!! Να έκανε λάθος το περιοδικό; Αποκλείεται! Κι αν έκανε το πρώτο θα ήταν??

Το πολύ-πολύ να μην χώρισαν τα παιδιά! Ε, αν είναι ευτυχισμένα και μαζί, η Λόλα και το αγαπημένο της περιοδικό τους ενοχλούν?? Εκτός κι αν είναι πολύ φίλος μας ο Γιάννης, οπότε, εντάξει, να κάνει και η Λόλα πίσω, να εξυπηρετηθούμε βρε αδελφέ… Πάντως, φιλενάδα μου, οργισμένη είμαι πολύ. Βέβηλος, ασεβής, ιερόσυλος και με αυτό που έκανε τη μπουμπού και τη μπουμπού να του πείτε να φοβού… Κρίμα και είχε πει τόσο ωραία αστεία χθες η Λόλα!!! Χαραμίστηκαν…

Πακέτο με την Bentley!

Εξάντλησα τα θέματά μου, τα περιοδικά μου (μόνο του ΙΚΕΑ μου έμεινε) και τα αστεία μου! Έλεγα πως δε θα γράψω ούτε σήμερα και μετά η φιλενάδα μου θα με παρατήσει, ο Λαζαράκος θα με χωρίσει και η μπουμπού με τη μπουμπού θα αλλάξουν στήλη κουτσομπολιού! Ευτυχώς, εκεί που χάζευε η Λόλα στο διαδίκτυο πέτυχε το θέμα της. Ο Ράφικ Τζιμπούρ σου λέει κυκλοφορεί με τη λευκή Bentley του Κέβιν Μιραλάς! Κάτσε τώρα, να το γράψουμε με προσοχή για να μην μας κατεβάσουν πάλι!!! Μπορούμε??? Μπορούμε προς το παρόν, τώρα τι θα γίνει το βραδάκι δεν ξέρω!

Ο Βέλγος επιθετικός, φεύγοντας από την ομάδα του Πειραιά, άφησε πίσω του το υπερπολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο είχε νοικιάσει με leasing. Επωφελήθηκε της ευκαιρίας ο Ράφικ και αποφάσισε να το πάρει στην κατοχή του, τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο, όταν και λήγει η χρονομίσθωση. Ότι η Λόλα είναι κακιά το ξέρετε?? Χαίρομαι… Ότι, όταν έχει νεύρα, γίνεται χειρότερα?? Χαχα, δεν πειράζει! Πάμε, λοιπόν, στην απορία που έχει η Λόλα και εξαιτίας της οποία φλερτάρει με την καθαίρεση και πάλι! Βέβαια, ο Κέβιν είναι στην Αγγλία και ο Ράφικ δεν μιλάει πολλά ελληνικά για να μας βάλουν χέρι, αλλά και πάλι είναι ένα ρίσκο.

Ρωτάω, λοιπόν: Μαζί με τη λευκή Bentley θα πάρει και τη συνοδηγό ο Ράφικ??? Ξέρετε… Εκείνη την ξανθιά που παλιότερα τα είχε με έναν παίκτη που το καλοκαίρι έκανε σπουδαία μεταγραφή και πέρυσι το χειμώνα ΔΕΝ ήταν στο πλευρό του Κέβιν στο τρακάρισμα που έγινε στην παραλιακή… Εννοείται εντός επιτρεπτού ωραρίου!!! Έχουμε και απάντηση: Προφανώς και όχι γιατί το τρακάρισμα ήταν η αφορμή για να αγοράσει ο Μιραλάς την Bentley, αφού η Audi R8 δεν ήταν πια το ίδιο ελκυστική! Ούτε και η ξανθιά, μετά την επιστροφή της γυναίκας του Κέβιν. Ο Ράφικ, πάντως, ελεύθερο παλικάρι είναι. Κι αν δεν είναι, σας παρακαλώ κάντε ένα κόπο και γράψτε καινούργια στήλη ή προσθέστε το για να μην κουράζομαι κιόλας! Ελεύθερη χώρα είμαστε - ακόμα - μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες!

Αυτά, λοιπόν, τα νέα της Παρασκευής και πολύ χάρηκα που τα είπαμε… Για πόσο δεν ξέρω. Μια ώρα, δύο ώρες, τρεις ώρες, μέχρι το επόμενο αγωνιώδες τηλεφώνημα του Λαζαράκου?? Θα σας γελάσω και δεν το θέλω. Σπάνια περίπτωση η Λόλα, σπάνια και η μπουμπού με τη μπουμπού, θα μπούμε υπό την προστασία της βου βου φου! WWF, βρε ανεγκέφαλοι αναγνώστες μου!!! Χθεσινό ήταν αυτό το αστείο, αλλά ήταν τόσο καλό που ήθελα να το πω ξανά!!! Χαχαχα! Κι αν χρειαστεί θα το λέμε κάθε μέρα! Μήπως φταίει το χιούμορ μου που κατεβαίνουν οι στήλες???

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα