Κωπηλασία: Στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου Μπούρμπου-Αναστασιάδου, εκτός ο Ντούσκος

mpourmpou_anastasiadou

bet365

Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου θα αγωνιστούν στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου της Λουκέρνης.

Μια πρόκριση κι ένα αποκλεισμό επιφύλασσε για τα ελληνικά πληρώματα η πρώτη μέρα του τρίτου παγκοσμίου κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στη Λουκέρνη.

Ο Στέφανος Ντούσκος υποχρεώθηκε λόγω μεγάλη συμμετοχής στο σκιφ (29 αθλητές) να δώσει δυο αγώνες.

Στον πρώτο, τον προκριματικό, κέρδισε εύκολα την 1η θέση και την πρόκριση στον προημιτελικό τερματίζοντας σε 7:05.75. Στη συνέχεια όμως λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών η κούρσα καθυστέρησε να γίνει κατά περίπου δυο ώρες κάτι που επηρέασε τον Έλληνα πρωταθλητή με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 6η θέση με χρόνο 7:30.92 και να αποκλειστεί. Αργότερα, Ο Στέφανος Ντούσκος αποσύρθηκε από τους αγώνες κατάταξης του κυπέλλου λόγω τραυματισμού, μετά από απόφαση που πήρε το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας μαζί με τον αθλητή προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων.

Πιο τυχερή η δίκωπος των γυναικών με τις Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου αφού είxαν μόνο μια κούρσα, έτρεξαν το πρωί, πήραν τη 2η θέση με 7:17.30 και προκρίθηκαν στον ημιτελικό που θα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 25/5 και τις έστειλε στον τελικό της Κυριακής, καθώς τερμάτισαν δεύτερες με 7:14.23.

@Photo credits: ΕΚΟΦΝΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα