Εξετάστηκε η προσφυγή της Κυρίδου για την τιμωρία της από το ΑΣΕΑΔ

Κώστας Ευθυμιάδης
Εξετάστηκε η προσφυγή της Κυρίδου για την τιμωρία της από το ΑΣΕΑΔ

bet365

Την άρση της ποινής του ενός έτους αποκλεισμού ελπίζει η Αννέτα Κυρίδου που προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ.

Την απόφαση του ΑΣΕΑΔ περιμένει η Αννέτα Κυρίδου η οποία έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από την κωπηλατική ομοσπονδία για πειθαρχικό παράπτωμα.

Η Κυρίδου έκανε μία σοβαρή παρατυπία σε θέμα που αφορά τα τεστ για τον κορονοϊό, παρατυπία που ωστόσο παραδέχτηκε αμέσως η ίδια και ζήτησε συγνώμη από την ομοσπονδία. Η ΕΚΟΦΝΣ παρά την συγνώμη της και το γεγονός ότι τελικά ούτως ή άλλως δεν υπήρχε θέμα με κρούσμα, εξάντλησε την αυστηρότητά της και την πέταξε εκτός εθνικής ομάδας για ένα χρόνο!

Μια ποινή υπερβολικά αυστηρή η οποία μάλιστα βρίσκει αντίθετη και την ΕΟΕ. Η υπόθεση εξετάστηκε στο ΑΣΕΑΔ και σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά της ομοσπονδίας εξακολουθεί να θέλει το ανώτατο της ποινής παρά την μεταμέλειά της.

Αντίθετα, η επιτροπή των αθλητών της ΕΟΕ και συναθλητές της, ζητούν να μειωθεί η ποινή της. Το παράπτωμά της ήταν σοβαρό, ωστόσο επί της ουσίας δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα στην εθνική ομάδα που συγκεντρωνόταν για να κάνει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά. Και η ίδια με ανάρτησή της εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για την υπερβολικά σκληρή ποινή που της επέβαλε η ομοσπονδία.

Πλέον, μένει να βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση, η οποία αναμένεται στις αρχές του 2022.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα