Οι «20» της κωπηλασίας στο κοινόβιο εν όψει 2024

Κώστας Ευθυμιάδης
Οι «20» της κωπηλασίας στο κοινόβιο εν όψει 2024

bet365

Τους 20 αθλητές που ξεκινούν τις προπονήσεις σε κοινόβιο, με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε η ομοσπονδία της κωπηλασίας.

Ο νέος Ολυμπιακός κύκλος με τελικό προορισμό το Παρίσι του 2024 ανοίγει για την ελληνική κωπηλασία με την πρόσκληση 20 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών σε προπονητικό κοινόβιο που θα ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει αρχικά μια εβδομάδα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Έχουν κληθεί οι αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο προεξέχοντος του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου, οι Κ19 που ανεβαίνουν στην κατηγορία Κ23 τη νέα χρονιά με μετάλλια στο παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19, οι Κ23 που κατέκτησαν μετάλλια σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό καθώς και κωπηλάτες-τριες που επιλέχθηκαν από τα εργομετρικά σωματειακά τεστ του περασμένου Οκτωβρίου.

Από την λίστα απουσιάζει η Αννέτα Κυρίδου η οποία έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο για πειθαρχικό παράπτωμα από την ομοσπονδία.

Οι 20 που επιλέχθηκαν για το κοινόβιο

Αναστασιάδου Ευαγγελία (ΝΟΚ), Αραμπατζή Αγγελική (ΟΕΑΝΑΒ), Αργυράκη Ελβίρα (ΝΟΘ), Εξάρχου Ιάσονας (ΝΟΙ), Καλανδαρίδης Ιωάννης (ΕΝΟΑ), Καλέντζης Μιχάλης (ΝΟΘ), Καπάκογλου Στέφανος (ΝΟΘ), Κοντού Ελένη (ΝΟΜ), Κυρίδου Μαρία (ΝΟΘ), Λεβεντέλλη Ελένη Μαρίνα (ΝΟΚΑΤ), Λυκομήτρος Απόστολος (ΝΟΘ), Μακρυγιάννη Λεμονιά (ΝΟΚΟΖ), Μπούρμπου Χριστίνα (ΝΟΘ), Νάτσιουλα Στυλιανή (ΝΟΚ), Ντούσκος Στέφανος (ΝΟΙ), Παλαιοπάνος Θανάσης (ΝΟΙ), Παπαδόπουλος Γιώργος (ΟΕΑΝΑΒ),Στεργιάκας Χρήστος (ΝΟΜΑΥ), Φίτσιου Ζωή (ΙΟΘ), Φράγκου Ευαγγελία (ΝΟΓ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα