Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ η Κυρίδου για τον αποκλεισμό της από την εθνική ομάδα

Newsroom
Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ η Κυρίδου για τον αποκλεισμό της από την εθνική ομάδα

bet365

Να πέσει η ποινή του ενός έτους αποκλεισμού από την εθνική ομάδα της κωπηλασίας θα διεκδικήσει η Αννέτα Κυρίδου.

Προσφυγή κατά της απόφασης της ομοσπονδίας της κωπηλασίας έκανε η Αννέτα Κυρίδου, που έχει τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από την εθνική ομάδα.

Η Κυρίδου τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα (είχε δηλώσει λάθος τεστ για τον κορονοϊό), το οποίο παραδέχτηκε απευθείας, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της. Ωστόσο στην ομοσπονδία δεν το έλαβαν αυτό υπόψιν και την τιμώρησαν πολύ αυστηρά, πετώντας την εκτός εθνικής ομάδας για ένα χρόνο.

Η Κυρίδου θέλει να πέσει ή έστω να μειωθεί αυτή η ποινή για να μπορέσει να αγωνιστεί το 2022 στις μεγάλες διοργανώσεις της κωπηλασίας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατετάγη 10η και στην πορεία ήρθε αυτό το παράπτωμα λίγο πριν το κοινόβιο προετοιμασίας.

Με την ποινή να είναι κάτι παραπάνω από αυστηρή, η Κυρίδου, που βρίσκεται στις ΗΠΑ καθώς σπουδάζει στο Οχάιο, αποφάσισε να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, με την απόφαση να αναμένεται εντός Δεκεμβρίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα