Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Δεν προκρίθηκε στον τελικό στα 800μ. ελεύθερο ο Μάρκος
Ο Δημήτρης Μάρκος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 800μ. ελεύθερο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου, πραγματοποιώντας χρόνο 7:54.88 στα προκριματικά του αγωνίσματος.
Μία κούρσα, στην οποία ο Έλληνας κολυμβητής έβγαλε κούραση, όπως και ο ίδιος δήλωσε στη μεικτή ζώνη έπειτα το τέλος της. Με αυτό το αγώνισμα ο αθλητής του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στα ατομικά αγωνίσματα με τη σκυτάλη να παίρνει σειρά λίγες ημέρες αργότερα.
Παρά το γεγονός πως οι δύο ελληνικές συμμετοχές δεν κατάφεραν να βρίσκονται στο μεσημεριανό πρόγραμμα των ημιτελικών και του τελικού αντίστοιχα. Το «γαλανόλευκο» ενδιαφέρον παραμένει με τον τελικό του Απόστολου Χρήστου στα 100μ. ύπτιο.
Ο τελικός του ασημένιου Ολυμπιονίκη στο Παρίσι είναι προγραμματισμένος για τις 14:56 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

