Κολύμβηση: Σοβαρός τραυματισμός, σε απίστευτο συμβάν, για 17χρονο στην Αργεντινή

Σοβαρός τραυματισμός σε απίστευτο συμβάν για 17χρονο κολυμβητή

bet365

O 17χρονος Ματίας Μποτόνι συγκρούστηκε με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αυχενικό του σπόνδυλο.

Ένας 17χρονος κολυμβητής τραυματίστηκε σοβαρά την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος κολύμβησης της Αργεντινής, αποτέλεσμα μια σύγκρουσης που είχε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Συγκεκριμένα ο Ματίας Μποτόνι τη στιγμή που βούτηξε στην πισίνα προθέρμανσης, συγκρούστηκε με έναν άλλο κολυμβητή, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αυχενικό του σπόνδυλο και να μην μπορεί να κινήσει τα χέρια και τα πόδια του.

Ο άτυχος κολυμβητής από το Ροζάριο επρόκειτο να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση τη Δευτέρα (12/5) και ήδη έχει οργανωθεί μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για να στηριχθεί η οικογένειά του για τα ιατρικά έξοδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η διαδικασία και η ανάρρωση θα κοστίσουν 60 εκατομμύρια πέσος Αργεντινής, δηλαδή λίγο πάνω από 53.000 δολάρια ΗΠΑ.

@Photo credits: INTIME, Στέλιος Βολιτάκης
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα