Κολύμβηση: Προετοιμασία και αγώνες στο ΟΑΚΑ για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μάικλ Άντριου

Newsroom
Κολύμβηση: Προετοιμασία και αγώνες στο ΟΑΚΑ για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μάικλ Άντριου

bet365

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και Παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης, από τις ΗΠΑ, Μάικλ Άντριου βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για προετοιμασία ενώ θα συμμετάσχει και στο 6ο διεθνές τρόπαιο Παναθηναϊκού-TYR.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 29 Νοεμβρίου ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκυο Μάικλ Άντριου με τον προπονητή και πατέρα του, Πίτερ Άντριου, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25μ στη Μελβούρνη. Ο ίδιος θα συμμετέχει και στο 6ο Διεθνές Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού-TYR, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ από 2-4 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Τον Άντριου υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ ο έφορος κολύμβησης της ΚΟΕ Νίκος Ξυλούρης ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους όπου θα προπονείται καθημερινά για τις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής του και ο Άντριου έμειναν έκπληκτοι από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και έκλεισαν από τώρα ραντεβού για το Acropolis Swim Open 2023.

Αξίζει να αναφέρουμε πω ςο 23χρονος κολυμβητής από τις ΗΠΑ έχει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, μαζί με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ με την οποία έκαναν και νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στο Τόκιο 2020. Παράλληλα, το 2016 είχε αναδειχθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ μεικτό. Ο ίδιος, ως έφηβος, έχει καταρρίψει Παγκόσμια ρεκόρ (κατέχει ακόμη το Παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στα 50μ ελεύθερο) ενώ έχει καταφέρει να βρεθεί στους τελικούς και των τεσσάρων στυλ των 50μ σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, κάτι που κατ6άφερε πρώτος στην ιστορία των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Επίσης, έχει συνολικά 15 μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα